Japanska metoda oblikovanja obrva

Kozmetički salon Eva – Zagreb

Stručnjaci iz Kozmetičkog salona Eva usavršili su ovu iznimno traženu metodu uljepšavanja!
Japanska metoda oblikovanja obrva - Zagreb - Kozmetički salon Eva

Obrve prije i poslije oblikovanja

Kaže se, obrve su ‘okvir lica’ jer se ovisno o njihovu izgledu, dužini i boji mijenja i naš lični opis. Zbog nestručno oblikovanih obrva, koje su svedene na tanku i neurednu crticu, lice može poprimiti vječno začuđen izgled.

Japanska metoda oblikovanja obrva idealan je način da tijekom sljedeće dvije godine zaboravite na njihovo svakodnevno iscrtavanje.

 

Kome je namijenjen?

Neovisno o tome imate li problema s vrlo rijetkim i presvijetlim obrvama ili ih uopće nemate, ova japanska metoda pokazala se kao idealan način njihova dugotrajnog oblikovanja.

 

Tko izvodi zahvat?

Odlučite li se na japansku metodu oblikovanja obrva, najvažnij je da odaberete stručnu i iskusnu osobu koja će uz pomoć posebne boje i finog skalpela prilagoditi izgled obrva vašem izgledu lica.

 

Kako izgleda zahvat?

Stručna kozmetičarka prvo olovkom iscrta oblik vaših idealnih obrva i konzultira se s vama o njihovu obliku, dužini, debljini i nijansi kojom će ih iscrtati. Zatim oblikuje obrve uz pomoć preciznog sklapela kojim se boja nanosi u površinski sloj kože.

 

Trajanje zahvata i rezultata?

Zahvat traje pola sata i potpuno je bezbolan, eventualno možete osjetiti peckanje poput uboda komarca. Nakon zahvata savjetuje se svakodnevno nanošenje kreme kako bi se izbjeglo isušivanje i perutanje tretiranog područja.

 

Rezultat su potpuno prirodne i uredne obrve uz koje ćete izgledati mlađe!

Kozmetički salon Eva

Supilova 19, zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak
9 - 20 h
Subota
9 - 15 h

Godina iskustva

Možda će vas zanimati…