Njega lica

Kozmetički salon Eva – Zagreb

Naš salon je omiljen među ženama i muškarcima, od tinejdžerske do zrele dobi, kojima su odlasci na njegujuće tretmane postali sastavni dio osobne higijene.

Neovisno o tome imate li problema s mladenački problematičnom puti ili želite održati vitalnom zrelu kožu lica, možete birati između klasičnog tretmana lica, koji uključuje piling, čišćenje, masažu i masku, i osnovnog tretmana s pilingom, masažom i maskom.

Naša uža specijalnost su dokazano učinkoviti pomlađujući tretmani, a samo neki od najpopularnijih su…

Microneedling

Učinkovito rješenje za raznolike probleme – kao što su neelastična koža i neujednačen ten prošaran porama, sitnim borama i ožiljcima – nudi sveobuhvatni anti-age tretman microneedling. Ključ njegova uspjeha su minijaturne iglice kojima se ravnomjerno aplicira pomno odabran serum u dublje slojeve kože, baš tamo gdje mogu djelovati na prirodne procese pomlađivanja. Ovisno o tipu problema, koriste se komplementarne vrste seruma koje će djelujući iznutra mnogo duže održavati osvježen izgled kože nego što je to moguće preparatima koji se nanose samo površinski.

Microneedling - Salon Eva Zagreb

Anti-age pauza

Kisik i masaža lica

Za one koji nemaju vremena za dugotrajne anti-age tretmane osmislili smo svebuhvatnu pomlađujuću njegu koja traje samo pola sata, koliko i pauza za ručak. Nakon inicijalnog tretmana kisikom, na kožu lica i dekoltea nježno se nanosi mirisni koktel anti-age seruma i vitaminske kreme. Nakon polusatne masaže primijetit ćete da vam je koža napetija i blistavija, dok se vi osjećate osvježeno i spremno za nastavak svojih obaveza.

Anti- age pauza - Kiski i masaža lica

Lash lift

Spuštene trepavica ostavljaju dojam umornog pogleda i tužnog izgleda lica. Zahvaljujući inovativnom tretmanu njege i podizanja trepavica, Lash Lift, njihovo uvijanje postiže se neagresivnim preparatima, uz pomoć silikonskog jastučića, njegom na bazi keratina i bojom za trepavice. Rezultati postignuti tretmanom Lash Lift traju i do šest tjedana.

Lash lift

Selvert thermal

Tretman anti-age proizvodima Peptide Lift uglednog švicarskog brenda profesionalne kozmetike jamče trenutačni učinak zatezanja kože lica bez skalpela.

Revolucionarna formula Peptide Lift sadrži četiri vrste peptida koji imaju naglašen umirujući, hidratantni i protuupalni učinak, čime djeluju na opuštanje mišića, a time i na brisanje mimičkih bora.

Peptidi iz Selvertove linije Peptide Lift aktiviraju različite stanične receptore koji djeluju na prirodne stanične mehanizme obnove elastičnosti tkiva.

Guinot

Hydradermie je ekskluzivan anti-age tretman francuskog profesionalnog brenda kreiran za osobe isušene i umorne kože lica jer potiče hidrataciju, drenažu i lifting mišića.

Tretman traje 90 minuta, a uključuje piling, 4 programa aparatom Hydradermie i specijalnu masku. Cilj je pomlađena koža lica blistavog sjaja kojoj je program oksigenizacije vratio mladenačku svježinu i punoću.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a koža je mjesecima nakon tretmana dubinski hidratirana, dok su mišići tonirani i napeti.

Guinot Hydradermie - Kozmetički salon Eva

Anti wrinkle eraser

Jedan od novijih anti-age tretmana u Kozmetičkom salonu Eva je Anti Wrinkle Eraser.

U vrlo kratkom roku pokazao se kao iznenađujuće brz i pouzdan način za postizanje vidno smanjenih i ublaženih bora na licu.

Osim što djeluje na nepravilnosti na licu, Anti Wrinkle Eraser za čak 50% smanjuje duboke bore i brazde na vratu i dekolteu.

Anti wrinkle Eraser - Kozmetički salon Eva

Kozmetički salon Eva

Supilova 19, zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak
9 - 20 h
Subota
9 - 15 h

Godina iskustva

Možda će vas zanimati…