Njega tijela

Kozmetički salon Eva – Zagreb

U Kozmetičkom salonu Eva nudimo preparativnu njegu, poput anticelulitne tehnike Body Wrapping, i aparativnu njegu, kao što je razbijanje masnih stanica uz pomoć ultrazvuka, ali i…

Maderoterapija

Brazilska anticelulitna metoda maderoterapija izvodi se drevnim čašicama koje djeluju na dubinske slojeve tkiva i razbijaju adipocitne masne stanice.

U usporedbi s klasičnom anticelulitnom masažom, komparativna prednost ove brazilske metode su i do šest puta brži i bolji rezultati u smanjenju obujma i ujednačavanju tonusa kože.

Maderoterapija -Salon-Eva Zagreb

Lipox tretman

Profesionalni tretman za pomoć pri mršavljenju svoju učinkovitost duguje moćnim diureticima, kofeinu i guarani, koji potiču prirodno otjecanje toksina i razbijenih masnih stanica, mrskog celulita i sala.

Lipox tretman nanosi se na kožu energičnim masažnim pokretima, čime se mehanički djeluje na masne stanice, dok ostatak anticelulitnog posla obavljaju famozni kofein i guarana.

Lipox tretman - Kozmetički salon Eva

U Kozmetičkom salonu Eva za svakog klijenta kreiramo „tretman po mjeri“ koji je usklađen sa specifičnim potrebama vaše tipa i stanja kože. Bilo da je riječ o tretmanima pomlađivanja lica ili oblikovanja tijela, vaše su nam želje i potrebe na prvom mjestu.

Anticelulitni vakuum

Twin System naziv je izrazito učinkovitog aparata koji po principu vakuuma djeluje na masne (adipocitne) stanice, glavne uzročnike nastanka celulita i izgleda ‘narančine kore’.

Zahvaljujući vakuumskom djelovanju aparata na kritičnim točkama tijela, potiče se mikrocirkulacija krvi i limfe.

Tako se na prirodan način ubrzava drenaža, odnosno otjecanje nakupljenih toksina i masnoća iz organizma, a rezultat je napeta i tonirana koža tijela.

 

Depilacija - Kozmetički salon Eva - Beauty salon Supilova 19 - Zagreb

Ciljano djelovanje na kritične točke

Anticelulitni tretman Selvert GAC proglašen je najboljim anticelulitnim tretmanom u Europi. Zašto?

Zato što se temelji na kombinaciji krema ciljano kreiranih za svaki tip problema na određenom dijelu tijela.

Zahvaljujući tom domišljatom pristupu, možemo djelovati na sve tipove celulita i masnih naslaga, a kod onih koji zadržavaju tekućinu, potiče se drenaža i zateže opuštena koža.

Inovativni sastojci i naše iskustvo učinili su ovaj tretman jednim od najtraženijih u Kozmetičkom salonu Eva.

Smanjenje obujma zavojima

Aromawickel je naziv za metodu uklanjanja celulita i masnoća korištenjem eteričnih ulja i omatanjem tijela elastičnim zavojima.

To je prirodna metoda bečkog brenda profesionalne kozmetike Wiener Kosmetikum, koja je prilagođena svim tipovima kože, a primjerena je i za osobe problematičnih vena.

Aromawickel je pravi ljetni hit jer djeluje na principu toplo-hladno. Konkretno, eterična ulja eukaliptusa, parpene metvice i ružmarina izvana zagrijavaju kožu, dok istodobno iznutra hlade organizam.

Kako organizam pokušava postići prirodnu termičku ravnotežu, počinje trošiti sve više kalorija čime se ubrzava mršavljenje.

Uz to, bit ćete ugodno temperirani i za najvrućih dana (i noći;).

Smanjenje obujma zavojima - Kozmetički salon Eva

Kozmetički salon Eva

Supilova 19, zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak
9 - 20 h
Subota
9 - 15 h

Godina iskustva

Možda će vas zanimati…